Reisspecialist Asian Way Of Life

ASIAN WAY OF LIFE (AWOL) is de specialist voor individuele fietsreizen in Azië. Asian Way Of Life heeft meer dan 30 jaar ervaring in het uitzetten van fietsroutes. Deze worden vastgelegd in nauwkeurig samengestelde Fietsrouteboekjes. Een groep medewerkers met jarenlange fietservaring in Azië zorgt er voor dat alle Asian Way Of Life routes steeds weer ge-update worden, door de routes te fietsen en de in de boekjes genoemde accommodaties onderweg
te controleren. Verder maken wij bij AWOL dankbaar gebruik van de feedback van de enthousiaste reizigers. AWOL ontwikkelt regelmatig nieuwe fietsroutes.

Ons concept heeft het grote voordeel dat u eigen baas bent. U vertrekt wanneer het u uitkomt. Wilt u ergens een dag of langer blijven? Dan doet u dat. Met alle gegevens in het Fietsrouteboekje is plannen eenvoudig.

Wij bieden u een all-in pakket aan, met daarin:

  • advies van AWOL voor, tijdens en na de reis;
  • de vlucht uit en thuis, inclusief uw fiets;
  • het vervoer van het vliegveld naar uw hotel bij aankomst en van uw hotel naar het vliegveld bij vertrek naar huis;
  • verblijf in een goed hotel aan het begin en eind van de reis;
  • waar nodig vervoer naar het startpunt van de fietsroute;
  • assistentie van de eventuele plaatselijke agent gedurende de reis;
  • de fietsroute (Fietsrouteboekje);
  • het boekje ‘Met de fiets op reis’ ter voorbereiding van uw fietsreis;
  • informatie over visum, geld, paspoort, etc.

Wilt u afwijken van de reizen in ons programma, omdat u bijvoorbeeld een langere reis wilt maken en meerdere fietsroutes wilt koppelen, dan kunt u bij ons terecht voor een ‘Reis op Maat’. Zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen, stellen wij voor u een reis samen. Onze fietsroutes zijn uitstekend te koppelen tot een reis van meerdere maanden of langer!

Wij hebben fietsroutes voor elk niveau fietser. Wij informeren u vooraf zo goed mogelijk over afstanden, de kwaliteit van de wegen en de drukte van het verkeer. Blijkt het fietsen een keer tegen te vallen? Vrijwel overal is alternatief vervoer voor uzelf en uw fiets te regelen.

Wij hebben fietsroutes voor ieder seizoen. Wij kunnen u over de meest geschikte fietsperiodes per gebied adviseren.

Asian Way of life

Het Welvaren 27
3828 RN Hoogland

033-4331081

www.awol.nl
info@awol.nl