Reisspecialist Flex Travel

Passie voor reizen, kennis en ervaring

U wilt zelf ervaren en ontdekken. Belangrijk voor u zijn: kwaliteit, sfeer, authenticiteit, eerlijkheid, het goede leven en het mediterrane gevoel.
Wij verzorgen maatwerk, goed georganiseerd, geen massaproduct maar juist flexibiliteit en kwaliteit. Vakanties waar u met plezier op terugkijkt.
De mensen achter Flex Travel hebben passie voor reizen, ervaring en bovenal kennis van zaken. Laten wij u adviseren......

Dat doen we al bijna 25 jaar!

Specialisaties:

We zijn gespecialiseerd in Zuid Europa, m.n. Portugal, Spanje en Griekenland.
Flex Travel heeft een groot aanbod aan Fly & drives vakanties met hotel. Overnachten in een klein authentiek hotel, in een landhuis (bv. de Solares in Portugal) als gast van een adellijke familie, of in één van de vele luxe Pousadas of Paradores in Spanje of Portugal. Prachtige natuur en oudheden kunt u ook ervaren Griekenland, net als de bekende gastvrijheid.
Daarnaast verzorgen we eiland-hopping reizen op de Griekse eilanden en de Portugese Azoren. Voor de actieve reiziger is er ook een ruim aanbod: aan wandelreizen, fietsen, zwemmen met dolfijnen en walvisspotten (Azoren).
Levensgenieters kunnen lekker eten en wijnproeven combineren met bijvoorbeeld mooie wandelingen door de wijngaarden langs de Douro (Noord Portugal).
Wandelaars hebben de keuze uit verschillende (individuele) wandelvakanties.
Even eruit? We hebben stedenreizen naar Lissabon, Porto, Madrid, Valencia, Bilbao en natuurlijk Barcelona.

Het is zomaar en greep uit de mogelijkheden.

In het kort:

Bestemmingen: Portugal, Spanje, Griekenland
Thema’s: Fly drive’s, Eiland Hopping, Stedenreizen, Wandelen & Fietsen, Cultuur & Natuur, Actief, Gastronomie (food & wine) en Wellness

Waarom kiezen voor Flex Travel?

Flexibiliteit, maatwerk, goed georganiseerd en geen massaproduct, kwaliteit, vakanties waar u met plezier op terugkijkt.

Flex Travel

Van Gaalenlaan 2
2613 EC Delft

015-2132250

www.flextravel.nl
info@flextravel.nl