Reisspecialisten Færøer

De Færøer is een verzameling van 18 eilanden gelegen tussen IJsland en Schotland. De eilandengroep begint langzamerhand aan naamsbekendheid te winnen, maar is nog steeds ideaal om rust, ruimte en stilte te ervaren.

Reizen naar de Færøer kun je het beste in de zomermaanden doen. De Færøer bieden dan uitstekende wandelmogelijkheden en zijn dan een waar paradijs voor vogelaars. Veel voorkomende soorten zijn zeekoeten, drieteenmeeuwen en papegaaiduikers. Jan van genten vind je op het eiland Mykines en op het eilandje Nólsoy bevindt zich de grootste stormvogelkolonie ter wereld. In de gezellige, kleine hoofdstad Tórshavn vind je naast diverse winkeltjes, interessante musea en kleurrijke met grasdaken bedekte huizen.

Je kunt op de Færøer van hotel naar hotel reizen, of vanuit Tórshavn of één van de vakantiewoningen de diverse eilanden bezoeken. Wij hebben een ruim aanbod aan autoreizen en individuele reizen zoals City-trips, maar ook stellen reizen op maat samen.

Of je nu alleen reist, met partner, familie of een groep vrienden, wij helpen je graag verder met advies en suggesties, gebaseerd op onze persoonlijke ervaring en kennis.