Over The Travel Stars

De vereniging the Travel Stars staat voor samenwerking, netwerken, kennis vergroten en ondersteunen. Alle leden van onze vereniging zijn ondernemend en inspirerende reisondernemers met allen een grote passie voor reizen.

Als ondernemer zijnde sta je er vaak alleen voor. Je moet veel beslissingen nemen, klachten trachten op te lossen, het personeel goed aansturen en de neuzen dezelfde kanten op krijgen Verder jouw product op de juiste manier en in de meest efficiƫnte manier in de markt proberen te zetten, juridische zaken oplossen en nog vele andere taken om het bedrijf zo goed als mogelijk te laten functioneren. In feite moet je als ondernemer van alle markten thuis zijn, overal verstand van hebben, wat een hele hand vol is.

Herken je jezelf hierin, ondernemer?

De vereniging wil zich sterk maken om meer kennis te vergroten bij de leden over onderwerpen als marketing, financiƫn, juridische zaken, automatisering en organisatie. Bijna iedere maand van het seizoen nodigen wij professionele gastsprekers uit om interessante, nuttige, interactieve informatie avonden te geven, die altijd goed bezocht worden door de leden.

Als er onder de leden voldoende interesse is om dieper in te gaan op betreffende onderwerpen, kunnen we vaak speciale prijsafspraken maken met de gastsprekers, wat je vaak niet in je eentje kan bereiken.

Op het gebied van beurs- en informatie dagen staan we collectief ook veel sterker met een groter bereik dan dat men alleen exposeert.

De voorwaarden die we vragen aan nieuwe leden zijn:
1. een garantiestelling in de vorm van SGR, GGTO of anderzijds
2. minimaal 3 jaar eigenaar van betreffend bedrijf
3. een actieve, creatieve en inspirerende inzet verwachting van de leden

Hoe fijn is het om elkaar in ondernemende zaken te kunnen ondersteunen en versterken. We zijn allen drukke ondernemers en hebben allen niet veel tijd. We vragen ook niet veel tijd om activiteiten uit te voeren maar voldoende om de vereniging sprankelend, energiek en actief te laten functioneren.

We zijn zeer trots dat de vereniging vanaf 2010 is uitgegroeid tot een goed werkend, interessant en bovenal gezellige vereniging, die voor ons allen een mooi, niet weg te denken onderdeel is van het eigen bedrijf en elkaars bedrijf.