Dat smaakt naar meer ...

Goede ervaring met één van The Travel Stars? Na uw reis krijgt u van ons een waardecheque met een uniek codenummer. Daarmee geniet u van een leuk voordeel om kennis te maken met één van de andere aangesloten reisspecialisten. Lever uw waardecheque in en geniet van mooie kortingen en leuke extra's.

The Travel Stars waardecheque

The Travel Stars is een vereniging van reisspecialisten. Als gezamenlijk initiatief bieden alle reisspecialisten aan hun trouwe klanten een Travel Stars waardecheque aan. Deze waardecheque biedt u nu de kans om op een voordelige manier kennis te maken met andere reisspecialisten. De cheque die u heeft ontvangen is te besteden bij één van de aangesloten specialisten.

Hoe kan ik de waardecheque inwisselen?

Elke waardecheque bevat een unieke kortingscode en is eenmalig te gebruiken. Bij het boeken van een nieuwe reis bij één van The Travel Stars geeft u aan dat u over een kortingscode beschikt. Op deze manier kunnen wij de korting voor u verwerken.

De waarde van de cheque is per specialist verschillend en varieert van korting op het boekingsbedrag tot het ontvangen van leuke extra’s bij uw boeking. Bekijk hieronder het overzicht van onze specialisten met de waarde van de waardecheque.

Wat zijn de voorwaarden?

Per specialist gelden er andere voorwaarden. Voor de specifieke voorwaarden verwijzen wij u graag naar de pagina van de betreffende reisspecialist.

Argentinië

Amedida Travel

Fietsreizen Azië

Asian way of life

Duiken

Dive and travel

Spanje

Flex Travel

Frankrijk

Het Frankrijk Huis

Italië

Fundadore

IJsland

IJsland Tours

Japan

iki Travels

Cyprus

Ilios Reizen

Naturisme

Internatuur

België

Letzeburg

Marokko

Maroc Travel

Noorwegen

Norge Reiser

Zuid-Afrika

Rondreis op maat

Zuid-Afrika

Suid Afrika Reise

Zeilen

SWS Sailing

Spanje

Vakantiecafé

Safari

Wild Times Safaris