bijeenkomst.jpg
Over onze bijeenkomsten
De basis van onze vereniging wordt gevormd door onze maandelijkse bijeenkomsten, waarbij we elkaar persoonlijk ontmoeten. Deze bijeenkomsten worden op een doordeweekse avond gehouden, meestal in Hoogland en soms in Rijswijk of Amsterdam.

Naast een jaarlijkse Algemene Ledenvergadering verzorgt onze programma commissie in samenspraak met de leden voor een interessante en leerzame invulling van de bijeenkomsten gedurende het jaar. Hierbij is het uitgangspunt dat we open met elkaar spreken en actief deelnemen, met een goede balans tussen “halen” en “brengen”.

In de algemene verenigings-agendapunten streven we naar onderwerpen/thema’s c.q. workshops die voor de meeste van onze reisspecialisten relevant zijn en waarbij we met of van elkaar kunnen leren, danwel synergie kunnen realiseren.
sgr gast.jpg
Een greep uit onze bijeenkomsten
Branche-zaken
(Sector visie, Aansprakelijkheid –SGR-, Toekomst & ontwikkelingen Retailbedrijf, Massa vs. Maatwerk)

Inspiratie-sessies
(Why-factor, Samenwerken, Delen om te vermenigvuldigen, Gouden cirkel-concept)

Ondernemen
Efficiency & winstoptimalisatie, Personeel/Juridisch/Arbeidsrecht

Sales & Marketing
Klantgerichtheid & Klantenbinding
Internationale verkoop reizen (Belgie/Duitsland/Engeland)
Omgaan met Booking.com & Tripadvisor

Internet-marketing
(Google-Analytics, Usability-training website, Affiliate marketing
En verder ook.....
Concrete workshops
Onderhandelen
Effectief leidinggeven
Succesvolle offertes
Maximalisatie succes bij beurzen-deelname
Fotografie

Iedere bijeenkomst sluiten we rond 22.00 uur af met een gezellige netwerk-borrel, waarbij we informeel napraten over de talrijke onderwerpen die ons interesseren. Voor de sociale kant van onze organiseren we 1 x per jaar iets bijzonders, te weten het eindfeest in juni. Potentiële leden kunnen na contact desgewenst een keer een bijeenkomst bijwonen om zo kennis te maken met onze vereniging.