bijeenkomst.jpg
Over ons
De vereniging the Travel Stars staat voor samenwerking, netwerken, kennis vergroten en ondersteunen. Alle leden van onze vereniging zijn ondernemend en inspirerende reisondernemers met allen een grote passie voor reizen.

JIJ, als ondernemer/manager zijnde, staat er er vaak alleen voor. Je moet veel beslissingen nemen, klachten trachten op te lossen, het personeel goed aansturen en de neuzen dezelfde kanten op krijgen. Verder probeer je om jouw product op de juiste manier en in de meest efficiënte manier in de markt te zetten, juridische zaken oplossen en nog vele andere taken om het bedrijf zo goed als mogelijk te laten functioneren. In feite moet je als ondernemer van alle markten thuis zijn, overal verstand van hebben, wat een hele hand vol is.

Herken je dit?
De vereniging The Travel Stars biedt jou een platform om kennis te vergaren, kennis te delen, te leren van de anderen op uiteenlopende gebieden als marketing, financiën, juridische zaken, automatisering en organisatie. Elke maand nodigen wij gastsprekers uit om interessante en nuttige informatie avonden te geven. Daarnaast is er regelmatig overleg tijdens bijeenkomsten om de diverse onderdelen van het ondernemen en de ontwikkelingen in de reiswereld te bespreken. Op het gebied van beurs- en informatie dagen staan we collectief ook veel sterker met een groter bereik dan dat men alleen exposeert.

Interesse in een lidmaatschap?
Ben jij reisondernemer/manager en wil je je aansluiten bij The Travel Stars? Om lid te kunnen worden dien je te beschikken over:
een garantiestelling in de vorm van SGR, GGTO of anderzijds
een actieve, creatieve en inspirerende inzet

Een lidmaatschap kost ( 2022-2023 ) € 150,- per jaar.

Sinds 2010 zijn The Travel Stars uitgegroeid tot een goed werkende, informerende en bovenal gezellige vereniging, die voor ons allen een mooi, niet weg te denken onderdeel is van het eigen bedrijf en elkaars bedrijf.


Je bent van harte welkom een keer als gast te komen kijken!