mexico-playa.jpg
sint-maarten.jpg
gran-hotel-natura.jpg
riva-bella.jpg
vritomartis-beach.jpg
vritomartis.jpg
hotel-vera-playa-club-suite.jpg
koversada-safarizelt-meerblick.jpg
friends-on-beach.jpg
club-orënt-group-sand.jpg
internatuur-logo-2000.jpg

Internatuur

Internatuur is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in reizen voor naturisten (blootvakanties). In 1987 zijn wij begonnen met het organiseren van reizen naar Frankrijk en Spanje en nu hebben we... meer dan 75 locaties in 18 verschillende landen. Internatuur is opgericht door en voor naturisten. Doordat wij zelf naturist zijn, kijken we heel kritisch naar onze locaties. We zijn op alle bestemmingen in de brochure geweest en kunnen daardoor goed kijken welke locatie het beste bij de klant past. Iedere bestemming is anders en uniek. Wij bemiddelen voor bijna alle luchtvaartmaatschappijen en zijn hierdoor in staat om flexibel om te gaan met aankomst- en vertrekdagen. Het huren van een auto of het organiseren van een transfer behoort ook tot onze mogelijkheden. U kunt een reis op maat krijgen of alleen de accommodatie boeken, aan u de keus.
Internatuur probeert met de klanten mee te denken en producten aan te bieden naar aanleiding van de vraag.Sinds 2013 organiseren wij ook naturistenreizen voor alleengaanden. Steeds meer mensen komen door overlijden of scheiding alleen te staan en vinden het dan moeilijk om alleen naturistisch op vakantie te gaan. Juist voor die groep mensen organiseert Internatuur reizen waarbij je gelijkgestemde kan tegenkomen.
Een ander thema waar wij heel bekend mee zijn, zijn onze naturistencruisen. Of u nu op een kleine boot met maximaal 8 personen wilt varen of op een luxe cruiseschip van een paar duizend mensen, wij kunnen het voor u regelen.
Onze kwaliteit is de jarenlange ervaring, de kennis en flexibiliteit. We zijn aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds voor uw zekerheid. Daarnaast zijn wij lid van de NFN, de INF en Natunion International. Het laatste is een organisatie van touroperators uit meerdere landen met als doel naturistische recreatie mogelijkheden te vergroten in de wereld en optimale service en kwaliteit te bieden aan onze klanten. Alle partners van Natunion International houden elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse landen.
Internatuur, voor vakanties die niets om ’t lijf hebben.
internatuur-logo-christy.jpg
doneKennis over bestemmingen door ervaring
doneSpecialist
donePersoonlijk contact
doneMaatwerk
doneFlexibel
Internatuur
IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

T: 026 361 71 34
E: info@internatuur.nl