ontdek de wereld met the travel stars!.jpg
Interesse om lid te worden?
In 2010 werd het startsein voor de Travel Stars gegeven. De Travel Stars is een netwerk waarin gespecialiseerde reisondernemers elkaar ontmoeten. Onze huidige leden werken gemiddeld 20 á 25 jaar in de reiswereld en zijn zeer ervaren binnen de reisbranche. Kenmerkend is dat leden die als reisorganisatie actief zijn, specialist zijn in hun vakgebied en hun klanten kwalitatief hoogwaardige reizen aanbieden.

De Travel Stars komen ongeveer 9 maal per jaar bij elkaar. Dit vindt meestal plaats op een centrale plek in het land. Tijdens deze bijeenkomsten worden onderwerpen besproken of presentaties en trainingen gegeven die actueel zijn in de reiswereld of bijdragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf of product. De bijeenkomsten worden altijd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Tussentijds hebben wij contact met elkaar om relevante informatie te delen of vragen te stellen. Deze worden dan door andere deelnemers beantwoord of - als het een belangrijk onderwerp betreft - er wordt een gedeelte van een volgende bijeenkomst aan gewijd. Leden van de Travel Stars staan open om informatie met andere leden te delen en een positieve bijdrage te leveren aan de bijeenkomsten.

Voorwaarden lidmaatschap
* Je bent eigenaar/manager van een organisatie/bedrijf in de reisbranche 
* Je bent aangesloten - indien noodzakelijk - bij een garantiefonds zoals de SGR of GGTO (voor touroperators en reisagenten) 

* Je levert een positieve bijdrage aan de vereniging 

Lidmaatschapskosten bedragen € 150,00 per jaar. Hiermee worden de kosten van zaalhuur, presentaties, borrels etc. bekostigd.

Ben je werkzaam in de reisbranche en wil je ook deel uitmaken van ‘The Travel Stars’ neem dan contact met ons op!
Naar het aanmeldformulier
bijeenkomst.jpg
Een keer komen kijken als gast?
Natuurlijk ben je van harte welkom om een keer als gast langs te komen bij een van onze bijeenkomsten. Vul onderstaand kennismakingsformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.
Naar het kennismakingsformulier
Informatie en vragen?
Wil je meer weten over de vereniging, kijk dan op de homepage "Over ons" en "hier staan we voor".

Heb je verdere vragen of heb je behoefte aan meer informatie omtrent het lidmaatschap en de vereniging, neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Wij hopen jou bij een van onze bijeenkomsten te mogen ontmoeten!
Naar het contactformulier